המלצה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

03/07/2013 | 20:12 | מאת: דני

אני בשלבי סיום טיפול אורתודנטי משולב כירורגי,האורתודנט רוצה לקבע את המצב שנוצר. אני לא רוצה לסיים כך את הטיפול ולעבור לאורתודנט אחר. יחד עם זאת אני רוצה לתעד את המצב כרגע כמו התבנית של השיניים שעושים לפני טיפול זה אפשרי לעשות עם הגשר? בנוסף מה מומלץ בכדי לתעד?(צילומים וכו) האם תהיה בעיה לתעד את המצב הקיים ולא לבזבז זמן ולהמשיך לטפל אצל רופא אחר? איך אני עושה זאת? בוודאות אני רוצה לתבוע ולבדוק אם יש עילה וכו. אשמח לעזרה איך לשלב בין 2 המצבים תיעוד והמשך טיפול. תודה מראש

04/07/2013 | 18:41 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

דני שלום רב, מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה ברשלנות ברפואת שיניים והוא וודאי יוכל להמליץ לך כיצד לפעול. בהצלחה ורפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית