רשלנות רפואית עקב אי מתן תרופות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

03/07/2013 | 11:20 | מאת: משה

אמא שלי הישתחררה מב"ח לאחר צינתור עם 3 סתנדים בתאריך 27/5/13 לאחר עשרה ימים חזרה לטיפול נימרץ עם סתימה של 80% מהלב שוב נעשה צינתור ועד היום אי נמצאת במצב קשה מאוד בטיפול נימרץ אחרי 3 החיאות לפי דיברי הרופה המצנטר הלב ניפגע כתוצאה מיכך שהלב עבד רק בערך 20% מימה שצריך בזמן שהיתה בבית אחרי הצינתור הראשון וכל זה ביגלל שלא קיבלה את הכדורים שנקראים פלווקס או הדומים להם שנותנים אותם אחרי הצינתור

03/07/2013 | 14:24 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

משה שלום רב, מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום על מנת שיוכל לאסוף את החומר הרפואי הרלבנטי בעניין אמך ועמו יתייעץ עם מומחה רפואי מתאים בשאלת הרשלנות. בברכה ורפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית