בירור התהליך לתביעה רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

03/07/2013 | 00:24 | מאת: חיה

סבי בגיל 74 סובל שנים מבעיות בכלי דם (לא סוכר) הובא לביה"ח עם כאבים חזקים ברגל לאחר בדיקות נשלח לביתו והוזמן לבדיקה חוזרת לאחר 3 שבועות לאחר כשבועיים שב עם כאבים נוראים ונמק גדול ברגל אך זה היה מאוחר מידי ניסוי טיפול אצל ד"ר זהבי באיכילוב אך הטיפול כשל והוא עבר כריתה מעל הברך שאלתי האם לדעתכם יש כאן סיכוי לתביעה וא"כ מה הוא העלויות והפרוצדורה בערך של התהליך בכבוד רב ותודה מראש חיה

03/07/2013 | 09:02 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

חיה שלום רב, לא ניתן לנבא את סיכויי התביעה מבלי שנכנסים בעובי הקורה ומבררים לעומק את נסיבות המקרה, לרבות הרקע הרפואי, ממה סבל, על מה התלונן, אילו בדיקות בוצעו וכיו"ב. בנוסף, יש צורך להתייעץ עם מומחה רפואי מתאים בשאלה האם הטיפול שקיבל אביך עולה לכדי רשלנות של הצוות המטפל. לכן מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום, כדי שיוכל לאסוף את התיעוד הרפואי הרלבנטי ולברר את התיק כאמור. לגבי עלויות ניהול תיק, הן משתנות ותלויות בעיקר במספר חוות הדעת הנדרשות ובעלותן. בנוסף ישנן עלויות לאיסוף התיעוד, התייעצות עם מומחה, לעתים עלויות של חוות דעת משלימות, עלויות גישור, ועלויות הכנת מומחה להוכחות (אם לא מסתיים התיק בפשרה}. עלויות אלה יכולות להגיע גם לעשרות אלפי שקלים. בהצלחה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית