שאלה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

02/07/2013 | 20:58 | מאת: גילעד

הופנתי לקבלת יעוץ מפרופ' יעקב ברג בנושא ניתוח בגב שלא הצליח, תוכלו להמליץ לי איך להתכונן לפגישה?

03/07/2013 | 09:03 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

גלעד שלום רב, איננו נוהגים להתייחס בפורום זה באופן אישי לעורכי דין או רופאים מסוימים. ככלל בפניה אל עו"ד כדאי להביא בפניו את פרטי המקרה כולם ולעתים רצוי אף להכין בכתב את סיפור המקרה - מעיין השתלשלות האירועים - שיכולה בוודאי לעזור לעו"ד להבין פחות או יותר את שארע, ומבלי שבירר עדיין את המקרה. בהצלחה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית