רופא תעסוקתי אבחון כושר עבודה עקב תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

24/06/2013 | 23:31 | מאת: עתליה

שלום רב, רציתי לדעת מה משך הזמן המקסימלי שניתן לקבל ימי מחלה לאחר תאונת דרכים ? כי עברו חודשיים מאז שנחבלתי בגב בצוואר ובראש ובגלל כאבים חזקים שלא נפסקים רופאת המשפחה הפנתה אותי לרופא תעסוקתי אך הוא טען שבגלל שלא רואים דבר בצילומי הרנטגן הוא לא יכול לאבחן אובדן או פגיעה בכושר עבודה ושאצטרך לעשות בדיקת אי.אם.ג'י או סיטי , אז האורטופד נתן לי היום הפניה לסיטי אבל אם גם שם לא יראו דבר כי מדובר הרי בנוירונים ובעצבים עדינים שלא בטוח שיראו בצילום שנפגעו , אני מטופלת בפיזוטרפיה ונוטלת משככי כאבים באופן קבוע וכבר חודשיים בחופשת מחלה ולא מסוגלת לחזור לעבוד במלצרות כי זה כרוך בהרמת דברים כבדים ובמאמץ פיזי רב , האם ניתן לערער על ההחלטה שלו ? הרי האורטופד והפיזיוטרפיסט אמרו לי בפרוש לא להרים דברים כבדים כי זה יכול לגרום לנזק נוסף מה גם שאני לא מסוגלת בגלל הכאבים , תודה מראש, עתליה.

25/06/2013 | 15:05 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

עתליה שלום רב, מומלץ לפנות לפורומים העוסקים ברפואה תעסוקתית, בטוחני כי שם תוכלי למצוא תשובה מלאה לשאלותיך. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית