ניתוח לפרסקופי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

13/06/2013 | 19:31 | מאת: אלעד אנגל

לפני כחודש אובחן אצלי באולטרסאונד בקע מפסעתי בגודל שני ס"מ. נבדקתי ע"י כירורג שהפנה אותי לניתוח. התאשפזתי בבית החולים יום לפני הניתוח במרפאת טרום ניתוח, שם נבדקתי ע"י רופא בכיר שאכן אישר שמדובר בבקע מפסעתי בצד שמאל. יום למחרת נכנסתי לניתוח לפרוסקופיה בהרדמה מלאה וכשהתעוררתי התברר לי שלא נמצא כל בקע ונותחתי לשווא. טענת הרופאים : מדובר באולטרסאונד שיקרי וטעות בפענוח והאבחנה. לטענתם, הניתוח היה לצורך "בדיקה" (אקספלורציה לפרוסקופית) בעוד שאני חתמתי על ניתוח לתיקון בקע (שאובחן באופן חד משמעי). אין צורך לציין שאני בימי מחלה מרובים, סובל מכאבים רבים, עוגמת נפש, בלבול וחוסר אמון במערכת הרפואית. אודה לכם אם תתנו את חוות דעתכם המקצועית לגבי המשך הטיפול שלי למקרה הנ"ל.

13/06/2013 | 19:38 | מאת: אלעד אנגל

בקע מפשעתי**

16/06/2013 | 08:57 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

אלעד שלום רב, מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום על מנת שיבחן לעומק את נסיבות המקרה כדי לברר האם ההחלטה על הניתוח חרגה מהטיפול הראוי והסביר. עו"ד אליו תפנה יוציא את התיעוד הרפואי הרלבנטי בענינך ויפנה למומחה רפואי מתאים לבחינת שאלת הרשלנות. בברכה ורפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית