מהו "ניהול שלב ההוכחות" בתיקי רשלנות רפואית.

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

13/06/2013 | 14:29 | מאת: אגם

ד"ר רובינשטיין עו"ד יקירביץ, שלום רב. מובן וידוע כי תביעת רשלנות רפואית בבית משפט הינה הליך ארוך מאוד ומייגע מדוע שופטים הדנים בתביעה מסויימת,מבקשים "להתחיל הכל מהתחלה" לאחר שנערכו כבר דיונים רבים וממשוכים,שכל החוות דעת/ שאלונים/ואף גישור אצל מגשר מוסמך שפסק לתובעת סכום הגון שנדחה ע"י בית החולים,מונח לפניהם. ברשתוכם 2 שאלות : 1)מהו הליך שלב ההוכחות? 2) האם הליך זה - "שלב ההוכחות", הוא הליך אחרון ובסיומו השופט כותב את פסק דינו לכאן או לכאן? מתנצלת על אורכו של מכתב זה, בברכה, אגם

13/06/2013 | 18:39 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

אגם שלום רב, הליך הגישור הינו נפרד מהליך המשפטי המתנהל בבית המשפט. באם לא צלח הגישור, הצדדים ישובו לנהל התיק בבית המשפט מהשלב בו נעצר. שלב ההוכחות הוא שלב שמיעת הראיות בתיק וחקירת העדים. לאחריו יתן בית המשפט פסק דין. בהצלחה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית