התחלת טיפול למרות ידיעת המטפלת כי היא בהריון

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

13/06/2013 | 08:52 | מאת: פלונית

התחלתי טיפול פסיכולוגי לשם כך נערך לי אבחון ובו נקבע חד משמעית כי אני זקוקה לטיפול ארוך טווח, המטפלת שקיבלה אותי החלה טיפול ולאחר כחודשיים סיפרה כי היא בהריון ובעוד 3 חודשים היא תפסיק לטפל בי. האם למרות שנכתב במפורש באבחון כי הטיפול הנזקק הינו ארוך טווח מותר היה למטפלת להתחיל בו למרות שידעה כבר כי היא בהריון? או שמה מחובתה היתה להותיר את הבחירה בידי ,שכן לוקח זמן רב וכוחות נפשיים עצומים בכדי להפתח בפני מטפלת ולאחר שסמכתי עליה והתחלנו טיפול קשה ואינטנסיבי הודיע לי כי היא תפסיק את הטיפול. אני מרגישה מרומה שכן שילמתי ממיטב כספי על הטיפול וכעת אני נאלצת למצוא מטפלת אחרת ולהתחיל מהתחלה

13/06/2013 | 18:15 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שלום רב, אנו ממליצים לפנות לפורומים העוסקים בטיפולים פסיכולוגיים, שם וודאי תוכלי לקבל מענה ממצה לשאלותיך. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית