גישור כושל

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

06/06/2013 | 15:38 | מאת: יסמין

עו"ד יקירביץ ד"ר עו"ד רובינשטיין שלום רב, האם לאחר ששני הצדדים החליטו על הליך גישור שארך זמן רב (פגישות רבות וכו' )ושבסיומו דעתו של המגשר בשורה התחתונה לא התקבלה. מה השלב הבא שתיק זה חוזר לשופט/ת הדנים בתיק? האם מתחילים מהתחלה את המשפט(שוב שאלונים, שוב עורכים בדיקות לתובע וכו' או שברגע שגישור נכשל וחוזר לשופט הוא מקיים דיון אחד בלבד ולאחריו הוא מחליט לכאן או לכאן _ כי הוא/היא מכיר/ה את התיק מדיונים עברו). אשמח למענה, יסמין זכרו - חיוך - זה קו עקום - שמיישר הכל.

10/06/2013 | 00:22 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

ליסמין שלום רב, לאחר שנכשל הליך הגישור חוזרים לבית המשפט לאותה נקודה בה הופסק הדיון שם - והשופט הוא המנווט את הדיון. אם רוצה, ממנה מומחים או מציע הצעת פשרה או מורה על המשך דיון לכיוון של שמיעת ראיות. ספק בעיני אם ניתן לסיים התיק אז בישיבה אחת בלבד, אם כי הכל יכול להיות. בהצלחה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית