השיקולים הזרים של מנהלי בתי החולים כתבה מ-9.5.13

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

02/06/2013 | 00:12 | מאת: דני

עוד" יקירביץ הנכבד שלום רב, קראתי באינטרנט את כתבתך ( שמצויינת בכותרת). וברצוני לשאול: הבנתי ממך בכתבה זו, שכיום חברת ביטוח "ענבל" במידה ובית חולים ממשלתי נדרש לשלם היא לא ה-"אבא המממן" יותר וצד בעיניין, אלא במידה ונפסקים לתובע פיצויים בין אם זה בפס"ד ובין בגישור , ההוצאה היא על בית החולים עצמו מהתקציב השוטף. מה עושים במקרה שהליך גישור כפי שציינת מוסכם על עו"ד הצדדים,ו/או פסק דין של שופט שבו אמור בסופו של יום בית החולים הממשלתי לשלם לתובע מיליוני ש"ח על הפגיעה בו והבית חולים אומר : "צר לי , אין לנו תקציב- אנחנו מרוששים, אי לי מאיפה להביא. מה עושים במקרה כזה? בכבוד רב ובברכה, דני

02/06/2013 | 17:52 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

לדני שלום וברכה, השאלה אינה מיועדת לפורום זה, אך אציין כי במקרה של פסק דין המדינה עומדת מאחרי בתי החולים וסכום פסק הדין יכובד על ידי "ענבל". במקרה של פשרה, אם צד מתנגד לפשרה - לא תהיה פשרה. בברכת בריאות שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית