אי שביעות רצון מיישור שיניים

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

01/06/2013 | 19:16 | מאת: אדריאנה

שלום אני בת 41 התחלתי את הטיפול ליישור שיניים לפני 4 שנים .(מאי 2009) משנה שעברה בערך במאי הרופא אמר שהטיפול הסתיים וכי עליי להוריד את הגשר . לא הסכמתי והבעתי בפניו את אי שביעות רצוני מהטיפול .הוא כמובן כעס מאוד על כך שאין אני מעוניינת להוריד את הגשר . שלח אותי לאוניברסיטת תל -אביב למחלקה האורתודונטית ובדיעבד התברר לי כי יצר קשר עם הרופא שאמור לטפל בי ואמר לו מה להגיד לי . משנה שעברה הוא מושך אותי בטענה כי החלום שלי יתגשם ואהיה מרוצה . חלפה שנה אינני מרגישה כל שינוי . מה עליי לעשות ,את הכסף הוא קיבל לאחר שנה ושלושה חודשים . שלמתי סכום של 13000 ¤ . אני מיואשת ומצב רוחי מאוד לא טוב . בכל יום שעובר עליי אני חושבת על כך ,לא יכולה לעשות שום דבר חוץ מלחשוב על כך . מבקשת עזרה מה עליי לעשות.

02/06/2013 | 14:14 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

אדריאנה שלום רב, ניתן לשקול פניה לעו"ד המתמחה ברשלנות ברפואת שיניים לבחינה מעמיקה יותר של נסיבות המקרה. בנוסף ניתן לפנות בבקשה לבירור המקרה לקופת החולים (אם שם טופלת) או למשרד הבריאות ולהסתדרות לרפואת שיניים אם מדובר בטיפול פרטי. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית