בדיקת הריון

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

23/05/2013 | 11:26 | מאת: רונה

שלום בהריון בוצע סקירה מוקדמת (שבוע 15) ומורחבת (שבוע 22) ללא ממצאים חריגים. בשבוע 32 בגדילת עובר התגלה בצורה ברורה נזק גדול מאוד לאחת הכליות. במידה ובסרטים (יש לי דיסקים) של הסקירות שבוצעו ניתן יהיה לראות כבר אז שניתן היה לזהות פגם בכליה, האם מדובר ברשלנות? יש לציין שבבדיקות שנעשו לתינוק לאחר הלידה הראו שהכליה מוגדרת במצב של אי ספיקה סופנית. תודה

23/05/2013 | 18:17 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

רונה שלום רב, אבחון שגוי בבדיקות מעקב הריון יכול שיהיה רשלני. מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום הרשלנות הרפואית במעקבי הריון אשר יוכל לבחון את נסיבות המקרה לעומק, לרבות מעקב ההריון והלידה, ולהתייעץ עם מומחה רפואי מתאים בשאלת הרשלנות. בברכה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית