סירוב בית החולים לצנתר בשל בעיות תקציב

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

18/05/2013 | 10:53 | מאת: שרי

שלום רב, בית החולים הדסה מסרב לצנתר את בן משפחתי וזאת משום שנדרש להתקין סטנד בעורק במוחו ולטעת בית החולים עלות הסטנד הינה גבוהה ואין לבית החולים תקציב והוא נמצא בגרעון. יצויין כי ללא הסטנד העורק במוחו יסתם ויגרום למותו. האם בית החולים רשאי לא לנתח בשל טענות אלו? האם אין זכאי אדם לעבור צנתור מציל חיים בשל גרעון בתקציב? מה עלינו לעשות ולמי עלינו לפנות? תודה רבה!!!

19/05/2013 | 15:42 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שרי שלום רב, בנושאים של מימון עלות טיפול רפואי מומלץ לפנות אל קופת החולים בבקשה כי העניין יתברר, וכן ניתן לפנות לפניות הציבור במשרד הבריאות לפי חוק ביטוח בריאות ממלכתי. בברכה ורפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית