מסמכים רפואיים

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

17/05/2013 | 10:55 | מאת: שירה

שלום רב לפני 3 שנים עברתי ניתוח(קוסמטי)פרטי שבוצע בבית חולים אסותא רציתי לדעת האם ניתן לקבל את כל המסמכים מבית החולים על הניתוח שעברתי? שבת שלום.

19/05/2013 | 11:29 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שירה שלום רב, חוק זכויות החולה קובע את זכותו של מטופל לקבל מהמטפל או מהמוסד הרפואי מידע רפואי מהרשומה הרפואית לרבות העתקה, המתייחסת אליו. בכל מוסד רפואי ישנו ארכיון או מחלקה של רישום ותיעוד רפואי. ניתן לפנות לשם ובעבור תשלום לקבל העתק התיעוד. בברכה ובהצלחה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית