חור ברחם וניקוב כלי דם במהלך הפלה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

13/05/2013 | 10:09 | מאת: א

שלום רב, לפני כחודשיים עברתי הפסקת הריון (גרידה) בבית חולים, ככל הנראה במהלך הגרידה נוצר חור ברחם וגם בכלי דם חיוני בסביבתו. לאחר כ 4-5 שעות של תלונות על כאבים ו2 ביקורים חטופים של הרופא שביצע את הגרידה שלא הבחין בבעיה, אובחן החור והדימום בחלל הבטן והופנתי לניתוח בהול לפרוטומי שלאחריו אשפוז של שבוע ו 4 שבועות החלה בבית. האם הייתה התרשלות? האם יש עילה לתביעה? כל הסובבים אותי חושבים שהמקרה חמור תודה

16/05/2013 | 09:20 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

א שלום רב, מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום אשר יוכל לבחון את נסיבות המקרה לעומק, לפנות לבית החולים להוצאת הרישום הרפואי הרלוונטי וכן להתייעץ עם מומחה רפואי מתאים בשאלת הרשלנות. כלומר, האם אכן מדובר כאן ברשלנות בעצם יצירת החור או הטיפול שלאחר מכן, או שמא מדובר בסיבוך מוכר של הגרידה שאינו עולה לכדי התרשלות. מומחה רפואי אף יוכל להעריך את מידת הנכות שנותרה בעקבות המקרה. בברכה ורפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית