מכבידנט

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

19/04/2013 | 20:11 | מאת: תיא

בספטמבר 2012 בתחלתי טיפול שיניים סך 4600 כששן מספר 36 לבדה עלתה 3500, הטיפול הראשון היה טיפול שורש ועבר די בסדר כשהגעתי לטיפול השני לאחר שהרופאה עשתה הרדמה והתחילה לעבוד היא עצרה, ואמרה: שלצערה השן מיועדת לעקירה מכיוון שבטיפול הקודם נכנסה עמוק מדי בניקוי התעלות וכרגע אין מה לעשות עם השן, קיבלתי את זה טעויות קורות הכל בסדר, כשפניתי לקבלת הכסף בחזרה הם החזירו את הצקים שעדיין לא נפרעו ונשארה לי יתרה של 1000 ש"ח. המרפאה לא רוצה להחזיר לי אותם היא מוכנה להחזיר רק 500 מכיוון שאני לא רוצה לעבור אצלם עקירה של אותה שן (לאחר כל מה שעברתי אתם), עמדתי על כך שיחזירו לי את הכסף ואני לא חייבת לעשות אצלם כלום, אחרי חצי שנה לפחות של בקשות חוזרות כדי שיחזירו לי את מלוא הכסף שלי הם רוצים שאני יחתום להם על טופס ויתור הזכות שלי לתבוע אותם על כל מה שעברתי, ברגע שראיתי את הטפסים ברחתי משם וכרגע אני מעוניינת לתבוע על כל מה שעשו, תביעה קטנה או תביעה אחרת, האם ללכת לרופא מומחה ואיפה אני מוצאת כזה? בכל לשון של בקשה אני מבקשת עזרה אני אובדת עצות ומיואשת וממש לא רוצה שיחשבו שהם הצליחו לרמוס אותי...

20/04/2013 | 21:40 | מאת: תיא

האם עליי לשלוח להם מכתב התראה ואיך כותבים אותו,האם ללכת לרופא מומחה, חזרו לי הכאבי שיניים אני אבודה!

21/04/2013 | 09:00 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

שלום רב, מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה ברשלנות בטיפולי שיניים, על מנת שיוכל בהתייעצות עם רופא מומחה בתחום לבחון האם אכן הייתה רשלנות בטיפול שניתן לך והאם יש עילה לתביעה. במידה וכן, אכן יהיה צורך בחוות דעת של רופא מומחה כחלק מהתביעה. בהצלחה ורפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית