בדיקה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

15/04/2013 | 16:39 | מאת: מוטי

שלום רב כתוצאה מעבודה פיזית יש לי כאבי גב עזים שאני לא יכול לעבוד 4 חודשים ביקשתי בדיקת CT מהאורטופד הוא לא רוצה לתת בטענה שזה עולה הרבה לקופת חולים ומיועד לאנשים לפני ניתוח בלבד מה לעשות?? תודה

15/04/2013 | 21:24 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

למוטי יום עצמאות שמח, השאלה צריכה להיות מופנית למומחה בתחום הרפואי - אורטופד גב או נוירוכרורג שמתמחה בניתוחי גב. יתכן שפניה לפורום מתאים תעזור. באתר דוקטורס מצאתי פורום לנוירוכירורגיה ופורום כאבי גב. בהצלחה והרבה בריאות. שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית