ניסוח הסכם גישור / פסק דין

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

27/03/2013 | 14:14 | מאת: הגר

עו"ד יקירביץ /ד"ר רובינשטיין , שלום רב, האם במידה וב"כ התובעת וב"כ הנתבעת מגיעים להסדר פשרה במסגרת גישור ע"י מגשר. האם בטיוטת ההסכם שתשלח לצדדים לחתימה וכן לעיון אל השופט/ת הדן בתיק יהיה כתוב במילים אלו ואחרות : אנו הצדדים הגענו להסכם פשרה ע"ס _______ ש"ח שישלום לתובעת ע"י בית חולים (נוסח בפשטות) או שעל המגשר מחוייבות לפרט ולנמק לשופט, על מה הוסכם, כמה % התובע יקבל וכמה עו"ד המייצג, אופן התשלום. וכן, יצויין על כל סעיף הסכום המוסכם כדוגמת: כאב וסבל - 200,000 ש"ח הפסדי השתכרות : 1,000,000 ש"ח וכן הלאה. או שהדברים ינוסחו אחרת... בברכת חג שמח ובריאות טובה לכם ולמשפחתכם, הגר.

28/03/2013 | 09:26 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

הגר שלום רב, התנאים הקבועים בדין הם כי על הסדר גישור להיות בכתב ועליו לכלול את כל התנאים לפיהם יושב הסכסוך. בברכה וחג שמח, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית