אחוזי נכות בגין הזעת יתר?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

24/03/2013 | 16:56 | מאת: אביאל

במהלך השירות הצבאי חלה לי הזעת יתר בכפות רגלים עם דלקת, מצרציה ועור מוגלתי עם ריח רע. כאשר הדבר נבע מכך שהייתי צריך לנעול נעליים צבאיות זמן ממושך וזה נעליים אטומות לאוויר ומכך פרצה לי המחלה הזו. כאשר לפני השירות כלל לא הייתה לי הזעת יתר אני מאז משתמש באנידרהול פורטה . אני משוחרר כבר שנה. ויש שיפור חלקי עם המשחה רק לאחר תלונות ממושכות בסביבות שנה נתנו לי פטור מנעליים צבאיות!! האם אפשר להוכיח קשר סיבתי בין שימוש של שנה בנעליים צבאיות שידועות כנעליים אטומות לאוויר להתפרצות של המחלה הזו? חשוב לציין שלאחר שהובחנתי בכך הורידו לי פרופיל על המחלה הזו ואמרו לי שזה בעיה שתמשך אצלי תמיד כנראה. תודה

24/03/2013 | 17:53 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

אביאל שלום רב, מומלץ לפנות לפורומים העוסקים בתביעות מול משרד הביטחון, שם וודאי תוכל לקבל מענה מלא ומנומק לשאלתך. בברכת רפואה שלמה וחג פסח שמח, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית