ניתוח פלסטי באף-תוצאות לא מספקות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

15/03/2013 | 18:23 | מאת: אבי

שלום, לפני כשבעה חודשים עברתי ניתוח פלסטי באף. מייד עם הורדת הגבס חשתי כי האף עקום, אך נאמר לי כי הוא נפוח וצורתו עוד תשתנה. כעת, לאחר שבעה חודשים, כשהנפיחות ירדה, חזרתי שוב לרופא המנתח והתלוננתי על כך שהאף עקום. הרופא בתגובה אמר שאני מדמיין והאף מבחינתו ישר. מעבר לכך שהעניין מאוד מרגיז ומתסכל אותי, כי פרט לרופא כל מי שרואה אותי מסכים שהאף עקום, הייתי רוצה לדעת מה יש לי לעשות מבחינה משפטית כעת. בתודה מראש, אבי

18/03/2013 | 22:00 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

לאבי שלום רב, כדי לבחון תוצאות של ניתוח פלסטי רצוי להתיעץ עם מומחה בתחום הכירורגיה הפלסטית. מומחה כזה יכול להשוות את המראה על פי צילומים קודמים ועל פי אמות מידה של מנתח פלסטי. אני מציע להתיעץ עם עורך דין המתמחה בתחום, שיבחן את המקרה על כל הבטיו. הוא יכול להוציא גם את הצילומים, שבדרך כלל עורכים מנתחים פלסטים קודם לבצוע ניתוח, וידע עם איזה מומחה להתיעץ. הוא ישקול גם אם כדאי כלכלית להגיש את התביעה. בברכת בריאות שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

19/03/2013 | 13:23 | מאת: אבי

לנוחיותו הרופא איבד את התמונות של לפני הניתוח... תודה רבה על התגובה העניינית.

מנהל פורום רשלנות רפואית