מחיר מופקע עבור בדיקה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

12/03/2013 | 12:59 | מאת: אביב

שלום, בשבוע שעבר ביקרתי אצל רופא שיניים, עליו קיבלתי המלצה מחבר. למיטב שכרוני, בטלפון לא נאמר לי שבדיקה עולה כסף. במהלך הביקור, הרופא לא בדק אותי פיזית, כלומר לא הסתכל בפי, אך לקח שני צילומים, האחד באזור השן עליה התלוננתי, וידוע היה לי שיש שם בעיה, וצילום שני על דעת עצמו בצד השני של הפה. הוא כבר עמד להתחיל לטפל בי, כאשר הזכרתי לו שבאתי רק לבדיקה. כשבאתי להתחשבן עם המזכירה, נתבקשתי לשלם כ250 ש"ח. כששאלתי על מה, נאמר לי שזהו מחיר הבדיקה. שאלתי מה מחיר הבדיקה ומה מחיר הצילום, המזכירה ענתה שאין בדיקה ללא צילום ושזהו המחיר- תמיד. תמהתי על כך, והרופא טען שזה המחיר ואף התייחס אלי בצורה משפילה מול לקוחות נוספים מתוך כוונה להציג אותי כבעייתי. שאלתי היא האם המחיר הוא סביר עבור שני צילומים, שאחד מהם לדעתי לא היה צורך בו, וכשלא בוצעה בי בפועל בדיקה? תודה רבה

13/03/2013 | 09:08 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

אביב שלום רב, אין אנו יודעים את העלויות הנהוגות בקרב רופאי השיניים הפרטיים. מומלץ לפנות לפורומים העוסקים בנושא. בברכה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית