יישור שיניים מרושל

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

06/03/2013 | 14:04 | מאת: גיא

שלום רב, אשתדל לתמצת: לפניי כשנתיים התגבשה בי ההחלטה ליישר את שיניי. לאחר אינספור בדיקות של רופאיי שיניים שונים, בחרתי מטפל מסיבותיי שלי (כלכליות וכו'..). יש לציין שהרופא שיניים שטיפל בי איננו אורתודנט, אלא רופא שיניים ותו לא. הטיפול בלסת העליונה היה פחות או יותר לשביעות רצוני, אך הטיפול בלסת התחתונה היה מאוד מרושל. זה התחיל בהתפרקות חלק מרכיביי הפלטה (שעל זה הבלגתי), וכתוצאה מכך עיכוב בהתקדמות (להערכתי רק 30-40 אחוז שיפור לאחר שנה של טיפול). הרופא החליט לאחר כשנה לפרק לי את הפלטה ולעבור לשיטה אחרת שנקראת אינוויזליין. מיואש מהמצב- הסכמתי לכך. מרגע שהוא פירק לי את הפלטות (העליונה והתחתונה) לקח חודשיים (!!) עד שהוא שם לי את האינוויזליין. חודשיים הייתי ללא שום מכשור בפה. כיום אני שנה עם האנוויזליין ואין שום שיפור במצב. כעת, ברוב חוצפתו, הוא הורה לי שאם לא אשלם לו כסף עבור הפלטות התקופתיות החדשות הוא יפסיק את הטיפול. בלאת ברירה שילמתי לו עוד כסף ולמרות זאת- לא חל שום שייפור. כעת, אני אמור להחליף שוב פלטות (בפעם החמישית או השישית) ואני לא מוכן לשלם לו והוא מבחינתו לא מוכן להמשיך את הטיפול. מה אני אמור לעשות במצב כזה? הם יש לי סיכויי טוב נגדו אם אתבע אותו? או שמא הוא ייטען בבית משפט שזה מה יש ובית המשפט "יזרום איתו"? אני ממש זקוק לעצתכם, אני מיואש.. בברכה, גיא.

07/03/2013 | 09:20 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

גיא שלום רב, אנו ממליצים לפנות לעורך דין המתמחה ברשלנות ברפואת שיניים על מנת שיבחן את מלוא נסיבות המקרה לעומק ויוכל להעריך את הנזק שנגרם לך ויציע מהן האפשרויות העומדות בפניך בהתאם. בברכה ורפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית