פסק דין/פשרה/גישור

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

23/02/2013 | 22:56 | מאת: סיניה

עו"ד שלום רב, מקריאת שאלות/תשובות בפורום זה, נאמר על ידכם כי ברגע שמגיעים להסכם גישור, בשונה מפסק דין, תביעה זו פרטיה המלאים לא יתפרסמו. שם התובע וכו'. באתר משרדכם, ישנו פסקי דין / גישור... בפסקי הדין מפורסם השם המלא וכן בגישור פורסמו כל הפרטים ללא השם. א', ד' , / נגד רמבם /הדסה וכו' מדוע בית חולים שמתנגד נחרצות שפרטי התביעה יפורסמו במקרה של הפסד, מסכים שיפורסם הפרטים ללא השם המלא... האם יש הבדל? לא ברור לי הדבר, אשמח אם תעשו לי סדר. מתי מותר לפרסם את השם המלא ופרטי המקרה ומתי השם חסוי אך הפרטים מלאים... בברכה, סיניה

24/02/2013 | 18:06 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

סיניה שלום רב, הדברים אינם קבועים מראש ותלויים בהסכם אליו מגיעים הצדדים לפשרה. יש והצדדים יסכימו כי פרטי המקרה ישארו חסויים ומצד שני ישנם הסכמי פשרה את פרטיהם ניתן לפרסם. לעתים ההחלטה אם לפרסם את ההסכם ואילו פרטים בדיוק מתוך ההסכם, נתונה לשיקול דעת עורכי הדין המייצגים. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית