גישור רפואי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

20/02/2013 | 23:41 | מאת: דלית

ד"ר רובינשטיין / עו"ד יקירביץ שלום רב, אשאל בקצרה.. כעו"ד העוסקים בגישור מזה שנים רבות. מהי המלצתכם ללקוח לבדוק מה עם הגישור שלו " שלא יהיה נודניק" יתר על המידה? זמן סביר ( זה גישור- לא דיון בבית משפט) כיצד אתם כעו"ד מסבירים ללקוח : היה סבלני, גם עם חלפו שנים רבות, גם אנו כמוך במהלך השנים לא תוגמלנו כספית מתיק זה. שנינו באותה סירה. בברכה, דלית

21/02/2013 | 10:40 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

דלית שלום רב, תיקי רשלנות רפואית הם תיקים מורכבים לרוב ונמשכים כמה שנים. לגבי גישור, בדרך כלל מדובר על ישיבת גישור אחת או יותר, תלוי בתיק, בצדדים לו ובמורכבותו. בברכה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית