תיק רפואי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

10/02/2013 | 17:52 | מאת: הגר

שלום רב , אבי נפטר לפני שבוע ואני מעוניינת לקבל את התיק הרפואי שלו מחשש לרשלנות רפואית ,למי צריך לפנות? מה התהליכים לקבלת התיק?

11/02/2013 | 09:11 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

הגר שלום רב, בכל מוסד רפואי ישנו ארכיון רפואי או מחלקת רשומות רפואיות, שם ניתן לקבל בהצגת צו ירושה/צו קיום צוואה ותמורת תשלום את התיק הרפואי המבוקש. אם תחליטי לפנות לעו"ד לצורך טיפול במקרה של אביך ז"ל, יוכל עו"ד לפנות בעצמו ולהוציא את התיעוד הרפואי. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית