עבודה בנושא רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

08/02/2013 | 12:34 | מאת: ענבר

שלום, אני כותבת עבודה על רשלנות רפואית וברצוני לשאול האם רופא אשר מואשם ברשלנות רפואית ונמצא בהליכים משפטיים עדיין מסוגל לעסוק ברפואה, או האם רשיוני נשלל זמנית עד לגזר הדין ?

10/02/2013 | 09:49 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

ענבר שלום רב, אני מפנה אותך אל סעיף 44א לפקודת הרופאים, הקובע כי במידה והיה לממונה במשרד הבריאות יסוד סביר לחשד שרופא גרם ברשלנות חמורה למותו של מי שהיה בטיפולו או לפגיעה חמורה בו, או הוגש נגד רופא מורשה כתב אישום על עבירה שיש עמה קלון, הוא רשאי לפי המלצת ועדה מיוחדת להתלות את רשיון הרופא או להגביל את תחומי עיסוקו. בהצלחה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית