משך הליך גישור רפואי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

02/02/2013 | 22:27 | מאת: ענת

דר' רובינשטיין עו"ד יקיביץ, שלום רב. שאלתי היא כזו: במידה ושני הצדדים ב"כ התובע/ת וב"כ הנתבעים מחליטים במשותף: הולכים לגישור. "בוא נשמע צד נייטרלי - מומחה בנזיקין, מה דעתו על התיק ולא שופט שאינו בקיא בתחום" לשופט הדן בתיק מן הסתם לא תהייה התנגדות - פחות עבודה בשבילו. אך האם השופט יגדיר לצדדים יש לכם מהיום שנה להליך גישור,עד תאריך כך וכך... או שמשך הזמן יכול להימרח שנים רבות? בפורום זה ענה עו"ד יקירביץ כי הליך גישור אינו עולה על 4 מפגשים... האם מפגשים אלו יכולים להימשך שנים רבות, שנתים ומעלה? סליחה על אורכו של מכתב זה, בברכה והצלחה, ענת

03/02/2013 | 14:59 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

ענת שלום רב, ישנם שופטים אשר יקבעו מועד לסיום הליכי הגישור ויש שלא. כך או אחרת, משך הזמן של הליך גישור תלוי מאוד במהות העניין ובמורכבותו, וישנם הליכי גישור ופשרה הנמשכים גם זמן רב. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית