שכר טרחה עו"ד פשרה/ פס"ד

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

27/01/2013 | 12:01 | מאת: דנית

עו"ד יקירביץ - ד"ר רובינשטיין שלום רב. האם יש הבדלים בין שכר טרחה שנחתם מראש בין העו"ד ללקוח בקבלת הפיצויים .. שכר טרחה בהסכם גישור - פשרה שכר טרחה - פסק דין בבית המשפט או שברגע שנחתם בפגישה הראשונה הסכם נניח לצורך הדגמה 25-30 % מסכום התביעה , הכוונה היא גם עבור פיצויים בהסכם פשרה ? בברכה, דנית

27/01/2013 | 14:59 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

דנית שלום רב, ככלל הסכם שכר טרחה בין לקוח לעו"ד נחתם בתחילת ההתקשרות ביניהם, פעם אחת בלבד. לכן, הסכם שכר הטרחה יכלול את גובה שכר הטרחה במידה והתיק יסתיים בפשרה/גישור ולחלופין אם יסתיים בפסק דין (לאחר שלב ההוכחות במשפט). אם ההסכם אינו מפרט גובה שכר טרחה שונה, ניתן להבין כי מדובר בשכר טרחה זהה, בין אם התיק יסתיים בפשרה ובין אם בפסק דין. בברכה ובהצלחה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית