שכר טירחה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

11/12/2012 | 12:15 | מאת: יוסף

שלום רב, עורך שפניתי אליו הציע לי טיפול בתיק רשלנות רפואית עם שכר טירחה בגובה 30 אחוז פלוס מעמ.לי זה נשמע גבוה מדי. אבקש לדעת האם מדובר באחוז מקובל והגיוני. שמעתי שיש גם עמלה מדורגת. איך זה עובד? תודה מראש, יוסף.

13/12/2012 | 08:49 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

יוסף שלום רב, שכר הטרחה בתיקי רשלנות רפואית הוא תוצאה של הסכם בין עורך הדין לבין הלקוח. שכר טרחה בגובה 30% הוא בהחלט מקובל בתחום זה. כדאי לדעת כי לפחות חלק משכר הטרחה נלקח בחשבון במסגרת גובה הפיצויים המשולמים לתובע, בין אם התיק מסתיים בפשרה ובין אם בפסק דין של בית המשפט. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

17/12/2012 | 15:38 | מאת: דנה

יוסף שלום, שכר טרחה בתיקי רשלנות רפואית אכן נקבע עפ"י הסכם בין עורך הדין ללקוח. אך לידיעתך, ניתן למצוא עורכי דין המתחמחים ברשלנות רפואית שהם מעולים ומקצוענים הלוקחים אחוזים פחותים מ30%.

מנהל פורום רשלנות רפואית