מסירת תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

11/11/2012 | 09:48 | מאת: טל

שלום האם יש זכות לקלינאי תקשורת לא למסור לי ביד את תוצאות בדיקת שמיעה ? בתודה

11/11/2012 | 13:51 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

טל שלום רב, נסיבות המקרה אינן ברורות, אך סעיף 18 לחוק זכויות החולה קובע כי מטופל זכאי לקבל מהמטפל או מהמוסד הרפואי, מידע רפואי המתייחס אליו, לרבות העתקתו. לגבי "המסירה ביד" של הרשומה, לא ברור האם חובה על המטפל למסור באופן מיידי את התיעוד, שכן לרוב נדרש המטופל לשלם בעבור העתקת התיעוד והדבר נעשה במוסדות הרפואיים באמצעות מחלקות ארכיון רשומות רפואיות. בברכה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

12/11/2012 | 12:02 | מאת: טל

שלום לא מדובר בתיק רפואי שלם. בסך הכל בדיקת שמיעה רגילה לחלוטין הגרף שמתאר את תוצאות בדיקת השמיעה. לא דבר שכרוך בתשלום.

מנהל פורום רשלנות רפואית