גישור

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

01/11/2012 | 13:41 | מאת: יעל

לעו"ד יקירביץ היקר! ראשית , תודה על המענה. צר לי ומקווה כי תסלח לי על הבורות שבי עדיין לא הצלחתי להבין. הצעה גישור כתובה של המגשר( גם במידה ואין הסכמה) תימסר ללקוח לעיון בביתו מה היה בדיוני גישור? כמו חוו'ד לא רשמית...? תודה על סבלנותך , בריאות ואושר! יעל.

02/11/2012 | 11:52 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

ליעל שלום וברכה, אם יש פרוטוקול או מסמך כתוב, בין בגישור ובין בבית משפט, הלקוח יכול לקבל העתק ממנו, אם כי יש להבין כי חלק גדול מהמסמכים מנוסחים בלשון, שמי שאין לו השכלה משפטית נרחבת ומומחיות בתחום יתקשה לרדת לעומקם של הטעונים והצגת הדברים יכולה להראות בעיניו לא מדויקת. בהצלחה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית