קללה של רופאה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

01/11/2012 | 08:24 | מאת: דני

נבדקתי אצל רופאת שיניים וניתנה לי המלצה לטיפול.רציתי עיצה מעוד רופא,ונכנסתי לחדרו. הרופאה ראתה את זה נכנסה לחדרו צעקה מה אני לא מספיק טובה? ניסתה לחטוף לי את הדפים מהיד כדי לקרוע אותם.ואז אמרה "לך קיבינימט!" ויצאה. איך אפשר להתלונן ע"מ שדברים כאלה לא יקרו?

01/11/2012 | 09:34 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

דני שלום רב, אכן נשמע מקרה חמור. ניתן לפנות לנציב קבילות הציבור במשרד הבריאות בתלונה. בברכה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

04/11/2012 | 14:04 | מאת: דני

האם להעזר בעורך דין או שכדאי להגיע תלונה לבד? לפי תקדימים מה יהיה?

מנהל פורום רשלנות רפואית