ייעוץ

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

28/10/2012 | 01:28 | מאת: נעמה

ד"ר רובינשטיין יקירביץ, עו"ד, שלום. כעו"ד לרשלנות רפואית ומגשרים בכירים. מה המלצתכם ללקוחות ולנפגעי רשלנות רפואית לבדוק מה קורה עם תיקם - שהוא מתנהל בהליך גישור? א. זמן שאינו ארוך ומתיש מבחינת הלקוח לחכות לתוצאות הגישור ב. זמן סביר שהלקוח לא יטריד את העו"ד נו,תתקדם,נו מה יהיה איתי ולמה הגישור אורך שנים שלא ייוצר סכסוך בין העו"ד ללקוח. * האם בית משפט מקציב זמן לגישור או שאין פרק זמן קצוב וזה יכול לקחת שלוש ארבע שנים של גישור מחוץ לכותלי בית משפט? בברכה, נעמה וברכות על עמוד הפייסבוק - איפה תמונות של כל 9 עורכי הדין השכירים? בברכה, נעמה

28/10/2012 | 12:57 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

לנעמה שלום רב, הליך גישור בד"כ מטרתו לקדם הענין בלוח זמנים קצר, אולם כמובן שכל ענין לגופו, ולא ניתן להתיחס במסגרת הפורום למקרים ספציפיים. בברכה, עו"ד שמואל יקירביץ

מנהל פורום רשלנות רפואית