ניתוח/תלונה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

24/10/2012 | 17:18 | מאת: מישהי

בן משפחה שעבר תאונה לפני מספר שנים נותח בבית חולים ממשלתי וכניראה היה סיבוך.היות והוא עם פגיעה מוחית שיקול הדעת שלו לא תקין ,הוא התלונן במשרד הבריאות על בית החולים שלא טיפלו בו כמו שצריך. עכשיו הוא אמור לעבור ניתוח נוסף באותו בי"ח ,זה ניתוח שהיו צריכים לעשות לו בזמן הפגיעה. אני חשה שהיחס לפחות מאחד הרופאים שלילי ואני חוששת שלא ישקיעו בו כל כך בניתוח מה לעשות?

25/10/2012 | 09:44 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שלום רב, מאחר ואין אנו יודעים בדיוק את נסיבות המקרה, קשה מאוד להתייחס באופן קונקרטי לשאלתך ולתת עצה מועילה בנושאי יחסי אנוש. כל שנוכל להציע הוא לשקול לפנות לממונה על אותו רופא על מנת שיברר העניין. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית