מה לעשות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

19/10/2012 | 00:01 | מאת: אורי

שלום וברכה לכולם רציתי לקבל מידע לגבי תביעת בנק הדם או מד"א הסיפור התחיל שיום אחד הלכתי להתרמת דם שהיתה בשכונה כמו כל בן אדם אחר טוב, נכנסתי להתרמה המתרים דוקר אותי ואחר כמה דקות התחלתי להרגיש כאבים שאלתי את המתרים למה כואב לי והוא אמר לי זה בסדר זה שום דבר טוב אחרי חצי שעה בערך אני מסיים את התרומה מחכה רבע שעה והולך הביתה, אני מגיע הביתה ואני רואה שהיד שלי נפוחה ויש גם שטפי דם טוב בקיצור ולענין הלכתי לבית חולים אמרו לי זה המטומה עוד שבועיים יספג בגוף, טוב אני חוזר הביתה עובר שבוע וזהר מחמיר הלכתי לבדיקה אצל הרופא משפחה הוא בודק אותי אומר לי לך תעשה US דופלר בדחיפות, בבדיקה מגלים לי שיש לי חור בעורק באזור של המרפק וכל היד שלי כאבים ובקושי אני יכול להוזיז את היד אז שלחו אותי ישר למיון ובקיצור בלאגן שלם לא באתי לספר לכם את הצרות שלי רק רציתי לשאול את מי אני תובע את בנק ההדם או את מד"א ואיך בדיוק באופן כללי כמובן זה אמור להיות תודה רבה מראש אורי.

21/10/2012 | 09:41 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

אורי שלום רב, מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתביעות רשלנות רפואית אשר יוכל לייעץ לך האם יש מקום לתביעה במקרה זה, נגד מי ניתן יהיה להגישה וכיצד מתנהל ההליך. עורך הדין אף יוכל להתייעץ עם מומחה רפואי מתאים ויוכל גם לבחון את הכדאיות הכלכלית של תביעה כזו נוכח הנזקים שנגרמו לך. בברכת בריאות שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית