רשלנות רפואית?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

11/10/2012 | 13:26 | מאת: איגור

שלום רב, אני בן 51, חולה סכרת. מלפני 9 חודשים התחלתי לעשות דיאליזה. לשם כך, בוצע ניתוח להחדרת שאנ (יד שמאל) . אחרי הניתוח הפסיקה היד לתפקד כמעט לגמרי ולפי האבחנה רפואית של רופא כלי דם ושל אורטופד- ישנה בעיה של אי הספקת דם ליד ובעיה מוטוריקה ביד האם זו רשלנות רפואית? יש לציין כי לפני הניתוח חתמתי על הסכם ונתתי הסכמתי לביצוע הניתוח בשביל להתחיל בדיאליזה.

11/10/2012 | 15:53 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

איגור שלום רב, אומנם לכל טיפול והליך רפואי סיבוכים וסיכונים משלו ויש לדעת כי לא כל התממשות של סיבוך זה או אחר פירושו של דבר שארעה רשלנות, אך לאור התוצאה והנזק ליד בהחלט יש מקום להתייעץ עם עו"ד המתמחה בתחום הרשלנות הרפואית אשר יוכל לבחון לעומק את שארע ואף להתייעץ עם רופא מומחה מתאים בשאלת הרשלנות. אלה יוכלו גם להעריך את מידת הנזק שנגרמה לידך. בברכה ובריאות שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית