ביתי בת השנתיים

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

09/10/2012 | 23:43 | מאת: לוי

ביתי הינה פגה אשר נולדה בשבוע ה 25. במהלך ההתפתחות שלה בבית החולים , נכנס לגופה דבר בערך בגודל של סנטימטר דבר הטבור ונתקע ליד הלב. המקרה הזה נגרם בעקבות טעות של הרופא או בגלל בעיה עם הציוד. בעקבות המצב ביתי שתתה תרופות , עברה ניתוח כדי להוציא תעצם הזר הזה. בניתוח לא הצליחו להוציא את הגוף הזר . נאמר לנו כי אולי היא תצטרך ניתוח בהמשך והיא צרכיה לעשות בדיקות בתכיפות מסויימת. היתי רוצה לשמוע מהניסיון שלהם , מה לעשות במצב כזה. ושאלה נוספת היא לגבי התשלום לעו"ד בעת תביעה. האם כיום משלמים לעורכי דין סכום מראש או שהתשלום נלקח בתנאי שאתה זוכה? תודה מראש.

10/10/2012 | 09:11 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

שלום רב, על פניו ברור כי גוף זר שהינו חלק מציוד רפואי לא אמור לחדור באופן זה לגוף והדבר יכול להצביע על קיומה של רשלנות, אך מובן שיש לפנות לעו"ד המתמחה בתחום כדי שיוכל לבחון לעומק את שארע ואף יוכל להתייעץ עם מומחה רפואי מתאים. לגבי שכר הטרחה, בתיקי ברשלנות רפואית נהוג כי רוב שכר הטרחה נגזר משיעור הפיצויים אשר יקבל הלקוח בסופו של ההליך. יתכן שיגבה שכר טרחה ראשוני עבור בירור המקרה. בברכה ובריאות שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית