פשרה/גישור

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

06/10/2012 | 18:31 | מאת: יובל

אם שופט מציע סכום (נמוך) לפשרה, הנתבעת הודיעה לבית המשפט שאינה מתנגדת להליך גישור 1.האם בגישור דנים על הסכום של השופט? 2.האם כאשר יושבים בגישור הנתבעת יכולה לחשוף פרטים חדשים שיכולים להשפיע לרעה על הסכום שהציע השופט?

09/10/2012 | 10:10 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

יובל שלום רב, וודאי שבמהלך הליך גישור ניתן להתייחס גם להצעה שניתנה ע"י בית המשפט. במהלך הגישור הכול פתוח ובמסגרתו רשאי כל צד להיפגש בנפרד עם המגשר ולומר כל שעל ליבו. בדוגמה שציינת, רשאית הנתבעת לחשוף פרטים חדשים ככל שיעלה ברוחה, אך הדברים הנמסרים במסגרת הליך הגישור חסויים מפני בית המשפט. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית