שאלה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

04/10/2012 | 16:08 | מאת: אמא

ילדי מאושפז מזה כשנה בטיפול נמרץ ומוגדרכחולה כרוני. הילד מונשם בשל מחלת ריאות. ישנם ימים במהלך השבוע בהם ילדי אינו נבדק בדיקה פיזית במסגרת ביקור רופאים המתקיים בבוקר. בערב חג האחרון עלה החום של בני הוא התנשם בכבדות והאחות שטיפלה בו החליטה להעלות את ערכי ההנשמה של בני. למחרת בביקור הרופאים לא נבדק בני פיזית . הרופאה החליטה שמדובר בוירוס ולא האזינה לריאות שלו על אף ההחלטה להעלות את ערכי ההנשמה. שאלתי היא האם ילד המאושפז בטיפול נמרץ כבר שנה רצוף זכאי לבדיקה פיזיולוגית ברמה יומית והאם מדובר ברשלנות במקרה שציינתי תשובתכם אודה

09/10/2012 | 10:06 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שלום רב, מדובר בשאלה רפואית מקצועית וכדאי להפנות אותה לפורום רפואי העוסק בטיפול נמרץ. בברכת בריאות שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית