מטפלים אלטרנטיבים

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

02/10/2012 | 22:33 | מאת: אא

האם יש גוף או דרך להתלונן על מטפלי הרפואה המשלימה. ישנה מטפלת ברפואה משלימה שמשום מה קוראת לעצמה דוקטור ונראה כי היא גוזלת לשווא את כספי הלקוחות גם אם לא של כולם של רובם (כי לאחר שנכוותי ניתקלתי במספר תלונות עליה באינטרנט) האם יש דרך לקבל את כספי בחזרה. ניסיתי לדרוש אותו אבל ללא הצלחה. האם יש דרך לעשות זאת? מעבר לכך שזה מקומם, שבוודאי היא ממשיכה לרמות אנשים נוספים.

03/10/2012 | 10:30 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

שלום רב, מלוא הפרטים אינם ידועים לנו, אולם אם לדעתך נפלת קורבן למעשה מרמה , הרי שניתן לפנות בתלונה למשטרה וכן לפנות בתלונה לנציבות קבילות הציבור במשרד הבריאות. בהצלחה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית