האם יש מה לעשות?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

26/09/2012 | 19:45 | מאת: אברהם

שלום רב, ב 2010 עברתי ניתוח אף למטרות אסתטיות בלבד, כלומר הורדת גיבנת באף וקיצורו על ידי הורדת סחוסים בקצה, שנה לאחר ניתוח, האף שלי עדיין היה נפוח, אדום ויש הרגשה של מתח פנים האף, לאחר ביקורות אצל הרופא המנתח נאמר לי שזה עדיין בתהליך החלמה וזה בסדר.בביקורת שנתיים לאחר ניתוח מבנה האף מאוד לא יפה נפוח ואדום,לא מתאים בכלל למבנה הפנים ומאוד מוריד לי את הביטחון העצמי,כלומר הכל ממה שהיה מצופה, הרופא אומר לי שאין מה לעשות זה ישאר ככה ואי אפשר לתקן את זה, לטענתו שעקב זה שהוא הוריד את כל הסחוסים העור שלי התעבה וכן האף נפוח, לאחר מכן הוא אומר שיכול להיות שהיה עקב החך השסוע שיש לי(כמובן שאותו הוא ראה לפני הניתוח)...ובקיצור הוא התחיל להמציא תרוצים, הניתוח נעשה באחד החברות הגדולות ביותר בארץ...האם ניתן לעשות פה משהו מבחינה משפטית ולצאת זוכה?

27/09/2012 | 09:49 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

אברהם שלום רב, ניתן לפנות לעו"ד המתמחה ברשלנות בניתוחים פלסטיים-קוסמטיים על מנת שיבחן לעומק את נסיבות המקרה ואת התיעוד הרפואי הרלוונטי בעניינך. עו"ד יוכל להתייעץ עם מומחה רפואי מתאים בשאלה האם הניתוח, או שמא הטיפול שלאחריו בוצעו בצורה רשלנית ולחלופין האם מדובר בסיבוך מצער, אך מוכר שהתממש. עו"ד יוכל אף לבדוק במישור ההסכמה מדעת - עד כמה היית מודע לסיכונים ולסיבוכים של הניתוח, מה הוסבר לך טרם הניתוח, כיצד הוסבר ועל אילו טופסי הסכמה לניתוח חתמת. בברכת בריאות שלמה ושנה טובה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית