ויתור סודיות בצבא

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

12/09/2012 | 09:36 | מאת: 1234

שלום רב, בני בן 10 ואני רוצה לקחת אותו לפסיכולוגית דרך קופ"ח מכבי. הטיפול בילד יתועד דרך המחשבים של מכבי ושם יישארו. האם כשיגיע לצבא וירצה להתקבל לתפקיד מסויים אם במודיעין או במקום שיחפוץ ליבו הצבא יהיה רשאי לפתוח את התיק שלו במכבי ולראות את הטיפול בו עבר, ועקב כך לא יקבלו לתפקיד. הדבר מדיר שינה מעיניי מאחר ואין לי את הכסף לטיפול פרטי והילד זקוק לטיפול מיידי. אודה לתגובתכם המהירה. תודה.

12/09/2012 | 12:39 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שלום רב, מומלץ לפנות לפורומים העוסקים בתהליכי החיול והגיוס. וודאי ידעו לספק לך תשובות מפורטות בעניין זה. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית