אורתודנטיה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

11/09/2012 | 17:01 | מאת: יוסי

אני מטופל ע"י אורתודנט כשנתיים,במהלכן היו לנו ויכוחים לגבי אמינות הטיפול וכו.באחד הטיפולים בזמן הטיפול (האף שלי נותח)הוא כנראה זיהה והוא לחץ לי לחיצות ששינו ועיוותו לי את האף.אני מאוד מתוסכל מהעניין,השאלה האם אפשר להוכיח שהוא גרם לזה?אפשר אולי עם בדיקת פוליגרף?

12/09/2012 | 11:54 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

יוסי שלום רב, כמובן שסיפורך מעלה שאלות קשות. מאחר ואין די פרטים על נסיבות האירוע, כדאי לפנות לעו"ד המתמחה בתחום שיבחן את הנסיבות לעומקן ויוכל להמליץ מהו אופי הטיפול הראוי במקרה שכזה. בברכת בריאות שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית