רשלנות בטיפולי שיניים

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

03/09/2012 | 13:03 | מאת: עידן

שלום רב. לפני שש שנים סיימתי טיפולי שיניים אצל מכר של אבי (שהגעתי אליו בגלל המחיר והאופציה לשלם בשחור ) הטיפול כלל לפחות 9 כתרים טחפולי שורש וסתימות . לפני חודש התחילו לי כאבים וניגשתי לרופא אחר (חבר של אחי) ששמעתי עליו ביקורות טובות ,הוא שלח אותי לצילומים ושחזרתי הוא היה המום ממה שקורה אצלי בפה,כל הטיפולי שורש שעשיתי לא טובים כי לא הוציאו את כל השורש והוסיף שלרופא כזה צריך לשלול את הרישיון,ששאלתי כמה צריך לעלות דבר כזה השיב לא פחות מ75 אלף ש"ח (וציין שאפשר למצוא יותר נמוך והוסיף שבגלל שלא הוציאו את השורש עד הסוף צריך להזמין מומחה לשורש וזה חיצוני וזה עולה לפחות 2500 ש"ח וצריך גם להחליף את כל הכתרים בנוסף גם את הכתרים שהיו צמודים הוא עשה ביחד זאת אומרת שבקידמת הפה יש לי 7 כתרים אשר מחוברים ביחד וגם אי אפשר לנקות . מה עלי לעשות ושוב עלי לציין ש90 אחוז מהטיפולים נעשו בשחור . מצטער מראש על אורך ההודעה . 0546636663

03/09/2012 | 14:56 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

עידן שלום רב, אני מניח (ומקווה) כי רופא השיניים אצלו טופלת, גם אם גבה את התשלום "בשחור", תיעד את הטיפולים הרפואיים שעברת אצלו בצורה מסודרת וכנדרש. תוכל לפנות לעו"ד המתמצה בתחום רשלנות רפואת השיניים אשר יוכל להוציא את כל התיעוד הרפואי שלך אצל רופא השיניים ועם התיעוד הרפואי הזה יוכל להתייעץ עם רופא מומחה מתאים שיחווה דעתו בנוגע לשאלת הרשלנות. בברכת בריאות שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית