גישור

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

23/08/2012 | 01:06 | מאת: יסמין

עוה"ד יקירביץ ו/או ד"ר רובינשטיין,שלום רב. מחיפוש באתר משרדכם , והן בפורום זה, והן בפורומים אחרים על מהות הגישור בתביעות רשלנות רפואית - דיני נזיקין לא נמצא דבר על ידי. בפורום זה לפני מס' חודשים נשאלה פה שאלה מהו מהות הגישור על - ידי פונה בפורום אך ניתנה תשובה כללית מפי עו"ד יקירביץ אתר משרדכם כל כך מושקע שדווקא סעיף אחרון - מהות הגישור אינו נמצא?! עיזרו לי להבין מהו מהות הגישור ולמה דבר זה יכול להימשך זמן רב מידי ומתנהל בקצב כה איטי כמו דיונים בבתי המשפט. בתודה מראש ובברכת בריאות , יסמין , אמא ממורמרת מעוה"ד המטפלים ומבתי המשפט

23/08/2012 | 11:29 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

יסמין שלום רב, כפי שכבר ענינו במסגרת פורום זה, גישור הוא הליך וולנטרי שמטרתו להביא את הצדדים להסכמה ליישוב הסכסוך. הדגש בגישור הוא על הסכמת הצדדים ובמהותו זהו הליך פחות פורמלי מאשר ניהול הליך בבית המשפט, שם כפופים הצדדים לכללים דיוניים, דיני ראיות ועוד. לגבי משך הזמן בו מתנהל הגישור ומספר ישיבות הגישור שמתקיימות - כמובן שהדבר תלוי באופי הסכסוך ובנסיבותיו של כל מקרה. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית