שלום רב אני ממש זקוקה לעזרתכם

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

21/08/2012 | 12:58 | מאת: שלי

אני רוצה להתלונן על פסיכיאטר שגרם לי עוון רב גם נפשי וגם תפקודי! הוא לא נתן לי כלל מענה לבעיותי שיחק איתי משחקי אגו ולא היה מוכן לכתוב לי נספח לביטוח לאומי גם כשפסיכולוגית המכון התערבה וביקשה ממנו! הוא החליט על דעת עצמו להפסיק לקחת ממני כסף! 600 ש"ח למפגש כי אני לא רואים עין בעין לפי דבריו! השאיר אותי בלי מרשם לתרופה עד שאמצא מישהו אחר ובלי טפסים ממלואים לב.לאומי אחרי שציינתי בפניו כמה זה חשוב לי כי אני צריכה להגיש להם תביעה על מנת ב"ה לקבל שיקום מהמדינה. כרגע אני לא הצלחתי לקבוע תור לאף אחד כי כולם בחופש וגם דרך מכבי אותו סיפור אני לא יודעת מה לעשות !!! אני ממש חייבת את הטופס ממולא לב.לאומי כדי שאוכל להתקדם בחיי ולקבל את השיקום שאני צריכה! הפסיכיאטרים האחרים שדיברתי איתם יכולים לקבל אותי קרוב לאוקטובר ואין לי איך לשלם לפסיכיאטר פרטי יותר ! מה אני עושה אחרי הניצול ועוגמת הנפש שנגרמה לי??? אשמח אם תוכלו לעזור לי :)

21/08/2012 | 13:46 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שלי שלום רב, מבלי להיכנס לפרטי המקרה, אשר כל נסיבותיו אינן ידועות דיו, ניתן לפנות לנציבות קבילות הציבור במשרד הבריאות בבקשה כי תבחן התנהלותו של הפסיכיאטר. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

22/08/2012 | 11:15 | מאת: שלי

תודה רבה על העזרה:)

מנהל פורום רשלנות רפואית