שתלי "סיליקון" PIP

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

06/08/2012 | 00:19 | מאת: ל.

שלום, אני מושתלת PIP. רציתי לדעת האם אוכל לתבוע על המעילה באמון ועל אי מתן הטיפול הטוב ביותר שהיה אפשרי. תודה, ל.

07/08/2012 | 18:53 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

ל' שלום רב, העילות שאת מציינת כעילות תביעה דורשות ברור פרטים ספציפי ולא ברור מהשאלה על מה את נסמכת. באופן כללי ניתן לומר כי ישנן מסגרות שונות המאפשרות הגשת תביעה בעניין זה, אולם כדאי לדעת כי משרד הבריאות פרסם בתחילת השנה חוזר המזמן נשים לבירור ובדיקות ומאפשר לכל אישה אשר בגופה הושתלו שתלי PIP להסירם במסגרת הרפואה הציבורית. רצוי לפנות לעו"ד המתמחה בתחום כדי שיבחן את פרטי המקרה שלך וישקול האם יש מקום להגשת תביעה גם בעילות שאת מפרטת. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

15/08/2012 | 01:15 | מאת: ל.

אני מודה לך על תשובתך שאלתי, לאיזה תחום כוונתך ב"עו"ד המתמחה בתחום"? תודה, ל. הערת אגב, אני בהחלט מודעת לחוזר משרד הבריאות שפורסם, אך כיצד זה קשור?

מנהל פורום רשלנות רפואית