כוויות במפשעות כתוצאה מהסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

05/08/2012 | 23:09 | מאת: צ'

שלום, לאחר הטיפול הרביעי, הגעתי הבייתה וסבלתי במשך שעתיים מצריבה נוראית באיזור המפשעות, במכון אמרו לי למרוח משחה נגד כוויות, מרחתי וזה הרגיע את הצריבה אך נותרתי עם כתמים כהים הנראים ככוויות ... כיצד אפשר לטפל?? והאם עליי להפסיק את הטיפולים?

06/08/2012 | 11:46 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

צ' שלום רב, פורום זה עניינו שאלות בנושא רשלנות רפואית. על מנת לברר מהו הטיפול הנדרש בכוויות והאם להפסיק את המשך הטיפול בלייזר, יש לפנות לרופא מתאים להמשך בירור וטיפול. בברכת בריאות והחלמה מהירה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית