חוות דעת מלאה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

31/07/2012 | 09:45 | מאת: אייל

שלום רב, שילמתי לרופא 2900 שקל לחוות דעת ראשונית. הוא מצא "קייס" לתבוע, ובשביל חוות דעת מלאה. הוא רוצה 50 אלף שקל, כאשר 10 שקל עכשיו מזומן. עוד עשר אלף כאשר התיק יהיה מוכן ועוד 30 אחרי שהתיק יסתיים. האם סכומים אלו הגיוניים? מכוון שהם ניראים לי קצת מוגזמים

31/07/2012 | 15:01 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

אייל שלום רב, 50,000 ש"ח נשמע אכן סכום גבוה למדי לחוות דעת רפואית אחת, אולם כמובן שלא נוכל להתייחס פרטנית מבלי לדעת בדיוק באיזה עניין ניתנת חוות הדעת, באיזה תחום רפואי, מה נדרש מהמומחה לצורך הכנת חוות הדעת ועוד. בברכה, עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

31/07/2012 | 15:56 | מאת: אייל

מדובר על חוות דעת בעקבות ניתוח גב שבעיקבותיו נעשתי נכה 100% הרופא קורא את התיק הרפואי שלי עם כל מה שקדם לניתוח בתקופת זמן של 4 שנים ומסתכל על ההדמיות שעשיתי mri נותן חוות דעת ועדות משפטית במידה וצריך

מנהל פורום רשלנות רפואית