מוות לא ברור

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

21/07/2012 | 22:07 | מאת: שלומית

אחי אושפז במצב של בלבול חום נמוך וחלה ירידה הדרגתי הדרגתית במצבו.כעבור ארבעה ימים התפתח אצלו חום גבוה והוא נמצא במיטה ללא רוח חיים.האם העובדה שנמצא מת במיטה אינה מעוררת סימני שאלה על רשלנות רפואית? הרי ראו מה מצבו איך יתכן שנמצא מת במיטה מבלי שראו שהוא זקוק לעזרה כלשהיא? מה ניתן לעשות בענין?

22/07/2012 | 03:56 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

לשלומית שלום, אנו מאוד משתתפים בצערך. על פני הדברים, לא ברור כלל מה קרה,ועל כן לכאורה יש מקום לבדוק לעומק את כל ההבטים של המקרה. האם נתנו הסבר בבית החולים למה קרה? באיזו מחלקה הוא אושפז? באופן עקרוני, אדם אמור לקבל טיפול שישפר את מצבו, ולא ברור מה נעשה עם אחיך המנוח ואיזה טיפול קיבל ובאיזו אבחנה. אנו ממליצים שתפני לעורך דין שמתמחה בתחום הרשלנות הרפואית שיבדוק את כל השאלות המתעוררות מהמקרה, לאחר שיוציא את כל החומר הרפואי מהאישפוז ומעברו של אחיך המנוח, ויתיעץ עם מומחה רפואי מתאים. שוב, אנו משתתפים בצערך, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית